Източник lamqta.comОвен  Днес Вашия любим човек ще срещне стари познати или

...
Източник lamqta.comОвен  Днес Вашия любим човек ще срещне стари познати или
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Приятни сюрпризи за три от зодиите, работа и нерви за други три

Източник lamqta.com

Овен 
Днес Вашия обичан човек ще срещне остарели познати или тези, с които от дълго време е желал да поддържа връзка. На вълната на залелите го страсти, той може да не му стигнат време и сили, пълноценно да пообщува с Вас. Опитайте се да се поставите на неговото място, и да си визиите какво усеща. И да му простите. 

Телец

Ако мислите, че вчерашния ден е бил прелестен и опияняващ, то какво друго може да се каже за днешния! Звездите са Ви приготвили още по-приятни сърпрайзи Тъй като сте опиянени от любовта и сладката безмислица, елементарно може да разберете по какъв начин ще се чувствате, когато започнете да получавате това, което могат да Ви предложат звездите, започвайки от дарове и знаци на внимание. Проявете признателност и помислете, с какво може да зарадвате своя сътрудник в отговор.
 

Близнаци

Сега не е време за мързелуване. Работете старателно. Днес може да постигнете освен растеж на своя престиж и разширение на сферата на въздействие, само че и покачване на работната заплата. Денят е подобаващ за рекламни мероприятия и PR-акции. Ако имате желание да отидете на събеседване, постарайте се да го превърнете в ярка автопрезентация. Емоционалният декор е удобен. Това прави представителите на знака доста привлекателни.. 
 

Рак

Точно може да се каже, че Ви следва един под напрежение ден. За страдание, ще се обясни, че освен личните си упования не сте оправдали, а и сте разочаровали и подвели хора, които са разчитали на Вас. И колкото и да са доста недоволните забележки по Ваш адрес, те не могат да бъдат съпоставени по никакъв метод с рецензията, която сами си вършиме. Всъщност, и на околните си няма да може да разчитате, тъй като и те ще бързат да Ви покажат позволените неточности. Само че не си мислете, че напълно никой не Ви схваща! Привечер ще се появят хора, които ще се окажат Ваши съидейници, и най на края ще въздъхнете с облекчение.
 

Лъв

В диалога, който в почнал със здрав, оправдателен и цивилизован звук, изцяло евентуално е да се появят яд и неспокойствие, и то точно когато минимум очаквате това. Вашата задача, в случай че решите да я поемете на плещите си, е, да смекчите красноречието на двете страни и да станете медиатор. Знаете какво да вършиме. За благополучие, ще получите задоволително скъпа поддръжка от звездите. 
 

Дева

Прекрасно време за духовното Ви развиване и за поява на позитивни страсти. Това, което ще Ви донесе най-голямо задоволство са заниманията, свързани с обучение, научните проблеми и тези, които са свързани с водещи технологии. Ако имате концепция за пътешестване или малко странствуване, реализирайте го. Съвместен бизнес и научни планове ще Ви динесат полза.
 

Везни

Днес ще поискате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия обичан човек дружно всичкия Ви оставащ живот, и дори малко повече. Дори и той да няма толкоз твърдо разбиране и религия в утрешния ден, ще се наложи да си сътвори правдоподобна заблуда. 
 

Скорпион

Ще загубите не малко време за решение на задания, които в действителност не заслужават такова внимамие. Проблема Ви е в това, че през днешния ден изобщо няма да можете да отделяте основното от второстепенното. Не положителни ще бъдат и вмешателствата на доброжелателите: техните благи планове ще носят единствено неприятности. Постарайте се да оценявате всяко начинание от позиция на успеваемостта му и изгодата за Вас. Такъв метод е доста прагматичен, само че точно с помощта на него ще можете да избегнете клопките, сложени от манипулатори.
 

Стрелец

Този ден дава обещание да бъде много под напрежение. Ако все- отново съумеете да отделите няколко минути, с цел да извършите някому комплимент, може да смятате, че днешната Ви норма за персонален живот е към този момент изчерпана. Всичкото си останало време ще се наложи да разпределите за много на брой, по- малко сантиментални занимания.
 

Козирог

Днес ще се почувствате като същински воин, който е в положение да извърши най-невероятни подвизи в името на най- същинската и огромна обич. А в това, че любовта Ви е същинска, изобщо не би трябвало да се съмнявате, изключително след постигнатото през този изумителен ден. 
 

Водолей

Днес, както в никакъв случай до в този момент, Ви е нужна стимулация, и можете да я намерите в нови чувства, нова музика, просвета, кино, филм или ядене. Новите усещания ще Ви оказват помощ да се избавите от старите мисли, и да освободите място за нови хрумвания. Затова потърсете нещо такова, за което по-рано не сте се сещали, или не сте имали опция да изпробвате. Това се отнася и за хората, които могат да Ви вдъхновят за нещо неизмеримо. Намерете източника на техните претекстове и действия, задавайки подвеждащи въпроси. Това може да Ви изведе на напълно нов път. 
 

Риби

Това е един от тези дни, в които може да разчитате на триумф в играта и на ненадейно попълване на личното портмоне. Може да се окаже, че имате опция да се възползвате от общоте запаси на някаква неформалн общественост. Началникът или сътрудникът в това време ще са склонни да оценят по достолепие Вашия принос, единствено че благодарността напълно не е наложително да се иаразява във финикийски знаци. Възможно е просто от сърце да Ви поблагодарвт за оказаната помощ, и да Ви обещаят в бъдеще да Ви се отплатят със същото.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР